JUS PERAWAN PLUS COLLAGEN

HARGA PASARAN: RM35/250ML
HARGA TAWARAN: RM30.00
3KOTAK: RM79.00

Kandungan :
  • Kacip Fatimah, 
  • Manjakani, 
  • Pueraria Mirifica, 
  • Acai Berry, 
  • Kurma, 
  • Madu, 
  • Rossele, 
  • Delima, 
  • Kolagen dan 
  • Air Bertapis

Khasiat :
  • Merawat masalah keputihan dan haid yang tidak teratur.
  • Menaikkan tulang punggung dan payudara wanita agar lebih montok dan anjal.
  • Menyihatkan rahim dan peranakan (baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
  • Menegangkan dan mencerahkan kulit.
  • Memberikan tenaga dan membaiki sistem dalam badan.
  • Melambatkan proses monopous.
  • Mengeratkan hubungan suami isteri.
  • Meningkatkan sistem imunisasi.
  • Mengurangkan senggugut.
  • Baik untuk sistem penghadaman
  • Sesuai untuk gadis dan wanita yang sudah berumahtangga.
  • Sesuai untuk gastrik.
  • Boleh diminum walau masih dalam pantang.

Testimoni:
Cik Linda - Pahang
Sebelum meminum minuman kecantikan Jus Perawan. Wajah saya agak pucat dan tidak berseri walaupun menggunakan make up. Namun selepas mengamalkan minuman kesihatan Jus Perawan ini, Kulit saya kelihatan berseri dari dalam. Ia telah mengembalikan keyakinan saya untuk berdepan dengan pelanggan. Saya tidak perlu risau lagi tentang wajah dan penampilan saya. Terima kasih De Herbs.

Pn. Junaidah - Johor
Wajah berseri dari dalam & suami bertambah sayang. Saya yakin dgn keberkesanan jus perawan.

Pn. Adriana - Perak
Saya telah mencuba berbagai produk/kaedah rawatan untuk mendapatkan zuriat tetapi tidak berhasil, setelah menggunakan jus perawan dalam masa 1-2 bln dga izin Allah saya disahkan hamil.







Ciptaan terbaik untuk wanita dan lelaki adalah di"D'HERBS HEALTHY ONLINE SHOP"♥

10 comments:

  1. Ingin menanya, Jenis Collagen apakah yg boleh digunakan oleh kaum wanita dan lelaki dlm sesuatu masa. Tujuannya utk menegangkan kulit muka serta menyerikannya,melebatkan rambut dan menjaga kesihatan.

    Sila maklumkan melalui email saya buck2611@gmail.com sebelum saya membuat keputusan utk membelikannya dgn secepat yg mingkin.

    Sekian

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagaimana utk penghantaran ke bintulu sarawak...brpa harga? sebotol n 3 botol

      Delete
  2. boleh tak jus ni diambil oleh ibu yg menyusukan baby?

    ReplyDelete
  3. ibu menyusukan anak boleh minum tak jus ni?
    aswanida_84@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. harga RM35 termasuk atau tidak untuk penghantaran?

    ReplyDelete
  5. saya plan nak order 3kotak. soalan saya, harga RM79 tu termasuk kos penghantaran ke?

    ReplyDelete
  6. Harga untuk kos penghantaran berapa untuk menyusukan anak boleh minum ke produk ni

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum
    Boleh saya tahu macam mana nak beli produk ini???

    ReplyDelete
  8. cal pun tak reply, sms banyak kali pun tak reply. Tutuplah kedai ni, buat menyemak saja.

    ReplyDelete
  9. Sy ade jual nk bleh email ke adamqawiem@gmail.com

    ReplyDelete